PVC VLOEREN Mflor

PVC vloeren (voluit polyvinylchloride vloeren) zijn een soort kunststof vloeren die al voor langere tijd worden gebruikt binnen de projecten sector. De oorsprong van PVC komt uit de 19e eeuw toen het materiaal per toeval ontdekt werd. Een flinke tijd later ontstonden er ook praktische toepassingen met PVC en werd het materiaal gebruikt in veel producten, zoals onder andere vloeren. De PVC vloer is tegenwoordig erg in opmars en wordt ook steeds meer binnen de huishoudelijke sector gebruikt, mede door de vele voordelen ervan; geluidwerend, aangenaam loopgeluid, ,waterbestendig,slijtvast , geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling.

Bij mFLOR kiezen ze bewust voor duurzame,betrouwbare en veilige designvloeren. In belang van klant en het milieu, combineren ze natuurechte ,voelbare dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. De Pvc vloeren van Mflor zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij iedere laag bewuste keuzes worden gemaakt om een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden. Daardoor kan je met Mflor Pvc vloeren genieten van een sfeervol en practisch interieur.

Alle comfortabele voordelen van Pvc-vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.Verder zijn PVC vloeren erg sterk en duurzaam, beschikken ze over een hoge slijtage weerstand, zijn ze erg eenvoudig te onderhouden en zijn ze voor een zeer vriendelijk prijs te verkrijgen. Daarnaast is dit type vloeren vochtbestendig waardoor het niet alleen geschikt is voor onder andere de woonkamer, slaapkamer en hal, maar ook in vochtigere ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer en het toilet. Nieuw Solcora een Klik systeem geschikt ook om zelf te leggen.

LET OP: Meeste Mflor/Beautifloor/Gelasta vloeren vanuit het magazijn direct leverbaar. Prijzen van 21 € per m2 incl.BTW.

 
U PVC vloer vakkundig laten egaliseren en leggen door Decogarden al vanaf 17€ pm2
 
Ons assortiment Mflor 

 

PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer is niet altijd even gemakkelijk. De ondervloer dient aan een aantal strenge eisen te voldoen. Zo dient deze onder andere blijvend droog, volledig vlak, vet- en stofvrij en niet indrukgevoelig te zijn. Ook is het van belang dat de ondergrond voldoende hardheid heeft. Daarnaast zijn er een aantal verschillende technieken om een PVC vloer te leggen. Zo kan er worden gekozen voor onder andere PVC vloeren die los moeten liggen, vloeren die gelijmd moeten worden, vloeren die geklikt moeten worden of voor magnetische PVC vloeren. Nieuw is de collectie rigid click en Solcora die zeer geschikt zijn om zelf te leggen, zonder egalisatie over folie.Neem contact op voor meer informatie.

Bij Decogarden worden de vloeren daarom voor u gelegd met behulp van een van onze experts

 

 

 

VOLGEN?

 

 

VRAGEN?

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Telefoon:
073-6431829 

E-mail:
i[email protected]