PVC VLOEREN VAN BEAUTIFLOOR

PVC vloeren (voluit polyvinylchloride vloeren) zijn een soort kunststof vloeren die al voor langere tijd worden gebruikt binnen de projecten sector. De oorsprong van PVC komt uit de 19e eeuw toen het materiaal per toeval ontdekt werd. Een flinke tijd later ontstonden er ook praktische toepassingen met PVC en werd het materiaal gebruikt in veel producten, zoals onder andere vloeren. De PVC vloer is tegenwoordig erg in opmars en wordt ook steeds meer binnen de huishoudelijke sector gebruikt, mede door de vele voordelen ervan.

Decogarden voert de collecties van drie topmerken binnen de PVC-vloeren, namelijk het toonaangevend en trendsettend merk Mflor,Beautifloor en Gelasta.  Zo zijn PVC vloeren erg sterk en duurzaam, beschikken ze over een hoge slijtage weerstand, zijn ze erg eenvoudig te onderhouden en zijn ze voor een zeer vriendelijk prijs te verkrijgen. Daarnaast is dit type vloeren vochtbestendig waardoor het niet alleen geschikt is voor onder andere de woonkamer, slaapkamer en hal, maar ook in vochtigere ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer en het toilet. Met deze 3 merken beschikken we over een collectie in verschillende patronen en kleuren, hierdoor is er voor vrijwel iedere smaak een design. Beautifloor, Mflor en Gelasta PVC-vloeren zijn  kwalitatief hoogwaardige, innovatieve design vloeren die eruit zien én voelen als echte houten of stenen vloeren, maar zonder de nadelen van deze materialen.

LET OP: Meeste vloeren vanuit ons magazijn direct leverbaar. Prijzen vanaf  24 € per m2 incl. BTW

 

Ons assortiment Mflor en Beautifloor PVC vloeren

 

PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer is niet altijd even gemakkelijk. De ondervloer dient aan een aantal strenge eisen te voldoen. Zo dient deze onder andere blijvend droog, volledig vlak, vet- en stofvrij en niet indrukgevoelig te zijn. Ook is het van belang dat de ondergrond voldoende hardheid heeft. Daarnaast zijn er een aantal verschillende technieken om een PVC vloer te leggen. Zo kan er worden gekozen voor onder andere PVC vloeren die los moeten liggen, vloeren die gelijmd moeten worden, vloeren die geklikt moeten worden of voor magnetische PVC vloeren. Bij Decogarden worden de vloeren daarom voor u gelegd met behulp van een van onze experts.

Voor de legprijs aub contact opnemen per mail of telefoon: info@decogarden.nl of 073-6431829

 

VOLGEN?

 

 

VRAGEN?

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Telefoon:
073-6431829 

E-mail:
info@decogarden.nl