PVC VLOEREN VAN BEAUTIFLOOR

PVC vloeren (voluit polyvinylchloride vloeren) van Beautifloor zijn dankzij combinatie van trendy fotorealistische dessins, voelbare structuren en royale afmetingen van de stroken populair. Verder is Pvc comfortabel, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast slijtvaste toplaag die bestendig is tegen water, krassen en vlekken en ook eenvoudig te onderhouden.

Naast deze voordelen kan je ook creatief goed aan de slag met Beautifloor. Door het gebruik van decorstrips krijgt de vloer een totaal andere look, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden en de momenteel erg populaire visgraatmotieven zijn allemaal mogelijk. Daardoor is er voor elk interieur een geschikte Pvc vloer te vinden.  Het onderhoud beperkt zich tot regelmatig stoffen en dweilen, maar hoe vaak je dat moet doen hangt af van de gebruiksintensiteit en wat er binnen wordt gelopen.  Om zo lang mogelijk te genieten van uw nieuwe PVC vloer adviseren wij dan ook om goede schoonloopmatten te plaatsen. Nieuw is de mogelijkheid to Pvc Design Traprenovatie.en het Klik Vinyl wat zelfs verhuisbaar is.

LET OP: Meeste vloeren vanuit ons magazijn direct leverbaar. Prijzen vanaf  21 € per m2 incl. BTW

U PVC vloer vakkundig laten egaliseren en leggen door Decogarden al vanaf 17€ pm2

Ons assortiment Beautifloor PVC vloeren

 

PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer is niet altijd even gemakkelijk. De ondervloer dient aan een aantal strenge eisen te voldoen. Zo dient deze onder andere blijvend droog, volledig vlak, vet- en stofvrij en niet indrukgevoelig te zijn. Ook is het van belang dat de ondergrond voldoende hardheid heeft. Daarnaast zijn er een aantal verschillende technieken om een PVC vloer te leggen. Zo kan er worden gekozen voor onder andere PVC vloeren die los moeten liggen, vloeren die gelijmd moeten worden, vloeren die geklikt moeten worden of voor magnetische PVC vloeren. Bij Decogarden worden de vloeren daarom voor u gelegd met behulp van een van onze experts.

 

 

VOLGEN?

 

 

VRAGEN?

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Telefoon:
073-6431829 

E-mail:
i[email protected]